Ambo Software

     AMBO este o companie specializată în dezvoltarea, implementarea şi întreţinerea de software, outsourcing pentru clienţi în special din ţări de limbă germană. 
    Punctele lor forte sunt capacitatea de analiză obiectuală, asigurarea calităţii proiectelor abordate cât şi mobilitatea şi flexibilitatea resurselor umane. Acestea le permit abordarea proiectelor într-o manieră dinamică şi rapidă.
    Fondată în aprilie 1999, ca societate mixtă germano-română, AMBO este un furnizor de servicii de dezvoltare de software în domeniile offshore outsourcing respectiv dezvoltare software în regim nearshore pentru companii şi consumatori finali din numeroase arii de activitate. Sunt contractaţi pentru analize, design, programare, testare şi întreţinere. Având o dezvoltare rapidă îşi deschide în Cluj Napoca o sucursală în anul 2000.
    AMBO dezvoltă cu succes din 1999 produse software desktop, mobile, embedded și integrate pentru clienți din Europa, în diferite limbaje de programare C#, C++, Java, Delphi, VB, PHP, ASP și altele pentru aplicații desktop și web. Lucrează pe bază de contract în domeniile analiză, proiectare, programare, test și service.Ne concentrăm pe dezvoltarea şi implementarea de aplicaţii distribuite, Internet, Intranet şi client-server pentru platforme Windows şi Linux/Unix.
    AMBO este constituită din specialişti IT cu un înalt nivel de pregatire profesională, vorbitori de limbi străine: germană, engleză, maghiară, franceză şi are acces la un număr important de specialişti, absolvenţi şi freelancers fiind activă predominant în zona vorbitorilor limbii germane: Germania, Austria, Elveţia. Specialiştii lor preiau proiectele şi se implică în dezvoltarea lor de la nivelul de specificaţii funcţionale, analiză, design, până la faza de testare, instalare şi întreţinere.

    Pentru mai multe informaţii accesaţi: www.ambo.ro 
 

Contact Ambo Software

* Nume
* Telefon
* E-mail
* Subiect
* Mesaj
* Codul Captcha
* Campuri obligatorii!