Va invităm cu drag sa luati parte la o importanta intalnire organizata de catre DRW si AHK (Camera de comert romano-germana), care va avea loc in data de 21 septembrie 2017, incepand cu ora 18,00 in Satu Mare, la restaurantul Miorita ( loc. Satu Mare, str. M. Viteazul nr.3)

Forumul Democrat al Germanilor din judetul Satu Mare in parteneriat cu Asociatia economica romano – germana si Camera Mestesugarilor organizeaza in perioada 23 – 24 septembrie 2017  SATHMARER OKTOBERFEST.

 

Pentru a veni în întâmpinarea potențialilor candidați din mediul rural care doresc să se alăture echipei Zollner, pentru posibila deschidere a unei noi rute de transport din comuna Vetiș, ZES Zollner Electronic S.R.L. angajează în continuare personal în următoarele domenii:

Angajări la ZES Zollner Electronic S.R.L. Satu Mare

Membrii
  • BiolandBlach SteelWeidmuller Interface România
Evenimente

Cel mai important eveniment dedicat profesioniştilor din coafură, machiaj şi bodyArt din nord-vestul ţării - Beauty Days, ediţia a patra - 2016 - se organizează în perioada 16 - 20 noiembrie la Satu Mare, în clădirea Casei Meşteşugarilor.

O nouă ediție a „Fashion's Night Out” va avea loc pe 11 respectiv 12 noiembrie, de la ora 19.00 (în ambele zile), la Hotel Restaurant „Poesis” din Satu Mare.

Stimati colegi, membrii,

Cea de-a VI-a ediție a Sathmarer Oktoberfest va avea loc în zilele de 8 și 9 octombrie și, potrivit declarațiilor făcute de organizatorii din partea Forumului Democrat German în cadrul unei conferințe de presă, festivalul ar urma să fie mai “șvăbesc” decât a fost până acum.