In data de 4 iunie 2018 DRW a organizat o miisiune economica avand drept scop vizitarea AUDI HUNGARIA ZRT - GYOR. Au paricipat reprezentantii firmelor: ACCORD BT, ALFA VEGA, BLACH STEEL, CAMERA MESTESUGARILOR, TECHNOSAM, PFA LUDESCHER, ANTON, PFAU MED, POLIPOL MOBILA. SPENCER, VMV, WEIDMUELLER, in total 38 persoane.

           TECHNOSAM SRL aniversează în acest an, 20 ani de activitate în domeniul ingineriei destinate automatizărilor industriale.

Electrolux a început să producă la fabrica sa de la Satu Mare primul aragaz din lume cu funcție de gătit la abur – o tehnologie specifică, până acum, doar cuptoarelor incorporabile. Astfel, consumatorii se vor putea bucura de beneficiile funcției PlusSteam, care presupune păstrarea valorilor nutritive ale alimentelor, versatilitate și economisirea timpului de gătire a preparatelor.

Riderul Autonet Motorcycle Team, Emanuel „Mani” Gyenes, a devenit pentru a doua oară în carieră campion al Ungariei la Enduro. Sătmăreanul și-a adjudecat ultima etapă a sezonului și, astfel, prima poziție în clasamentul general al piloților.

Membrii
  • m sysMPLMuller
Evenimente

Cel mai important eveniment dedicat profesioniştilor din coafură, machiaj şi bodyArt din nord-vestul ţării - Beauty Days, ediţia a patra - 2016 - se organizează în perioada 16 - 20 noiembrie la Satu Mare, în clădirea Casei Meşteşugarilor.

O nouă ediție a „Fashion's Night Out” va avea loc pe 11 respectiv 12 noiembrie, de la ora 19.00 (în ambele zile), la Hotel Restaurant „Poesis” din Satu Mare.

Stimati colegi, membrii,

Cea de-a VI-a ediție a Sathmarer Oktoberfest va avea loc în zilele de 8 și 9 octombrie și, potrivit declarațiilor făcute de organizatorii din partea Forumului Democrat German în cadrul unei conferințe de presă, festivalul ar urma să fie mai “șvăbesc” decât a fost până acum.