Anvis ROM

       Grupul ANVIS produce soluții inovatoare de îmbunătățire a manevrabilității, confortului și siguranței vehiculelor rutiere. Serviciile pe care le oferă acoperă întregul proces de la idee până la producția de masă. Gama lor de produse include componente de șasiu, suporți ai motorului, umerașe sistem de evacuare, elemente și amortizoare de vibrații de decuplare. Anvis ROM este unul dintre principali angajatori din Satu Mare, specialist în sisteme antivibraţii din domeniul automotive.

      Societatea, în Satu Mare şi-a început activitatea în 2003 cu acelaşi profil de activitate ca şi în prezent. Începând cu anul 2012 au început acţiunile premergătoare investiţiei unei noi hale şi din iunie 2013 până în aprilie 2014 a fost construită noua fabrică pentru producţia de bucşe şi suporţi de motor pentru industria auto, devenind un model de succes.

     Grupul Anvis operează la nivel global. Fie suspensii de motor, de transmisie și de șasiu sau suspensie de țeavă de eșapament și amortizoare de vibrație, piesele Anvis sunt montate pe majoritatea tipurilor de mașini. Domeniul principal de activitate este dezvoltarea sistemelor antivibrație – sisteme de izolare a pieselor vibratoare din autovehicule. Grupul are vânzări de peste 300 milioane de euro în 13 locații din lumea întreagă. Clienții sunt cei mai importanți producători de automobile și anume VW, BMW, Mercedes, Renault-Nissan, Audi, Porsche, MAN, ZF Sachs și mulți alții. Expertiza Anvis Group se extinde și la sectorul industriei de căi ferate. În 2013, grupul Anvis a fost preluat de către TokaiRubber Industries (TRI). TRI este un lider mondial pe sectorul tehnologiei vibrațiilor auto. AU fost desemnați în repetate rânduri de către Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii ca fiind una dintre cele mai de succes firme la nivel naţional, ultima dată în 2013.

     Se implică în proiecte sociale privind protecția mediului precum „Let’s do it Romania!” şi sunt în parteneriat cu Universitatea Tehnică Cluj, prin care se organizează anual practica de vară pentru studenţii de la facultăţile universităţii.

     Pentru mai multe detalii accesaţi: www.anvisgroup.com/en 


Furnizori auto

 

Anvis ROM

* Nume
* Telefon
* E-mail
Subiect
* Mesaj
* Codul Captcha
* Campuri obligatorii!