ATC Creativ & Unic

Am fost puși, de multe ori, în situația de a “șterge cu buretele” amintirea unui eveniment ratat, deoarece am avut încredere în oameni nepotriviți la momentul nepotrivit. Ei bine, acele vremuri sunt doar o amintire urâtă pentru că acum există pentru tine ATC Creativ&Unic. 

Pentru aceia dintre voi care doriți să vă promovați afacerea sau să vă organizați un eveniment deosebit în familie vă promitem: seriozitate, respect, calitate, inspirație, eleganță, bun gust și prețuri accesibile.

Suntem alături de tine de la întocmirea listei de invitați, realizarea acestora, la alegerea cadourilor, a mărturiilor, locației, muzicii, mâncării, ornamentelor speciale și până la plecarea ultimului invitat. 

Scoatem din pălărie toate trucurile pentru a vă oferi exact ceea ce vă doriți. 

Ne ocupăm de conferințe, întâlniri, absolviri, seminarii, workshop-uri, team-building-uri, lansări de produse, prezentări de modă, reuniuni, cocktailuri, nunți, botezuri sau aniversari. Toate acestea, tocmai pentru că sunt ale tale, trebuie să fie perfecte. 

Organizarea de evenimente, de la A la Z

Oricare ar fi evenimentul tău, suntem pregătiți să îți oferim servicii de calitate și promitem să rămânem fideli principiilor care ne-au ajutat să devenim din ce în ce mai buni în ceea ce facem cu multă creativitate și unicitate deplină.  


Servicii

 

 

Contact ATC Creativ & Unic

* Nume
* Telefon
* E-mail
* Subiect
* Mesaj
* Codul Captcha
* Campuri obligatorii!