Aurora

    "ALEGEȚI CALITATEA, ALEGEȚI COMFORTUL, ALEGEȚI PROFESIONALISMUL, ALEGEȚI….HOTELUL AURORA" este motto-ul care ne întâmpină la intrarea pe pagina lor de internet. 
     Hotel Aurora - situat în centrul municipiului Satu Mare, punct de reper și simbol al orașului, dispune de 199 locuri de cazare, la nivel de ***. Recent modernizate, cele 83 camere duble, 11 camere single și 9 apartamente, dispun de mini-bar, TV-satelit, telefon internațional, room-service, internet wirelles, parcare proprie fiind la nivelul celor mai ridicate exigențe. Hotelul dispune de seif, restaurant, bar de zi, braserie și gradină de vară. Restaurant Aurora - categoria I, cu o capacitate de 120 locuri, prietenos și călduros prin ambient și profesionalismul angajaților, este un loc ideal pentru desfășurarea oricărui eveniment.
    Restaurant Aurora – categoria I, cu o capacitate de 120 locuri, prietenos și călduros prin ambient și profesionalismul angajaților, este un loc ideal pentru desfășurarea oricărui eveniment. Gradina de vara (100), discretă și cochetă, oferă posibilitatea de a petrece o seară memorabilă, completând gama de servicii oferite. Apelați cu încredere și nu veți uita aroma preparatelor culinare din bucatăria românească și internațională.
    Agentia de turism Aurora, firmă cu capital privat înființată în anul 1994. Promovează în România turismul de calitate care să răspundă necesităților și exigențelor clienților prin servicii la cele mai înalte standarde internaționale. Scopul Agenției Aurora este să creeze împreună cu clienții lor un parteneriat de lungă durata, bazat pe încredere și calitatea serviciilor. Personalul de specialitate stă la dispoziție cu o gamă largă de servicii atât pentru grupuri cât și pentru turiștii individuali sau oamenii de afaceri.

    Pentru mai multe informaţii accesaţi: www.aurora-sm.ro  


Turism și servicii de restaurant