Autonet Import România

    

     Autonet este furnizorul numărul unu de servicii din domeniul auto, pe piaţa românească, şi îşi propune să îşi întărească poziţia de lider al segmentului şi să mențină o creștere constantă, oferind noi servicii şi soluţii pentru a răspunde cât mai bine nevoilor clienţilor săi.

    Compania sătmăreană, ca lider de piață, are ca misiune furnizarea de soluţii integrate pentru atelierele independente de reparații auto din Europa Centrală şi de Est, garant al mobilităţii, siguranţei circulaţiei şi al ocrotirii mediului, pentru atingerea unui nivel mai ridicat al calităţii vieţii angajându-se să dezvolte afaceri de furnizare de servicii şi produse orientate către client, bazate pe cunoştinţe, în care echipa de succes a companiei Autonet, excelent pregătită profesional, preocupată de împlinirea personală şi cu un grad înalt de responsabilitate socială, furnizează ansamblul de produse-informaţii-cunoştinţe tehnologice ca soluţie completă, în pas cu direcţiile viitoare de dezvoltare din branşă, pentru ramurile economice de reparaţii, întreţinere şi echipare auto, ţinând cont de nevoia de mobilitate, siguranţă a circulaţiei şi ocrotire a mediului înconjurător.

    Autonet este membră a ATR - asociaţia celor mai mari importatori şi distribuitori de piese de schimb pentru automobile din lume. Din anul 2005, an în care s-au afiliat, au avut cea mai dinamică dezvoltare dintre membri ATR, organizaţie care în momentul de faţă numără 224 de companii afiliate din 53 de ţări. Autonet a înregistrat mereu o creştere peste medie, contribuind la consolidarea pieţei europene. Fiind lider incontestabil pe piaţa din România, Autonet s-a extins în Ungaria, unde continuă să-şi dezvolte şi să-şi întărească rapid poziţia, precum și în Slovenia.

    Portofoliul de produse şi de servicii este îmbunătăţit permanent şi acoperă toate segmentele din domeniu. Toate eforturile, ca şi toate programele implementate au avut drept rezultat obţinerea certificării Sistemului Integrat de Management ISO 9001, ISO 14001 și OHSAS 18001.

    Anual sunt trimise, la timp, către cei aproximativ 11.000 de clienţi produse de cea mai bună calitate aceștia putând alege din portofoliul care cuprinde peste de 350 de mărci, de la cele OE până la cele aftermarket.

    Autonet operează cel mai avansat sistem naţional de distribuţie, cu 606 de rute zilnice şi cu cele două centre mari de distribuţie din România, la Satu Mare și București, consolidându-și poziția cu încă 49 de depozite regionale în alte localităţi din toată ţara, amplasate în parcurile industriale şi cu o capacitate de stocare considerabilă.

    Echipa Autonet crește an de an, ajungând în prezent la peste 1.100 de profesionişti, a căror experienţă, dedicare şi know how, au făcut să fie cei mai buni din domeniu. Prin cei peste 1.100 de angajați din România, cu vârstă medie de 33 ani, compania este pregătită să răspundă prompt şi eficient tuturor cerinţelor clienţilor. Tratarea clienţilor ca parteneri apropiaţi şi prieteni face ca echipa Autonet să fie foarte valoroasă pentru progresul şi bunăstarea afacerilor clienţilor lor.

   Pentru mai multe detalii accesaţi: www.autonet.ro 

Contact

* Nume
* Telefon
* E-mail
* Subiect
* Mesaj
* Codul Captcha
* Campuri obligatorii!