Autonova

    AUTONOVA este o companie privată cu capital 100% românesc, care activează în domeniul proiectării şi fabricaţiei atât de echipamente hidraulice de frânare pentru autovehicule cât şi de diferite ansamble, subansamble şi piese individuale pentru industria auto şi non auto.

    În cei aproape 60 de ani de existenţă a firmei, aceasta a trecut prin multe transformări aşa încât, în prezent ea este o firma competitivă, capabilă să ofere partenerilor ei soluţii viabile şi stabile.

   Printre clienţii principali amintim firme ca Dacia Pitesti, Opel, Renault, Makita.                                                

   Ca tehnologie firma este specializată în: prelucrari la rece pentru table şi benzi metalice, prelucrări prin aşchiere, sudura MIG-MAG şi în puncte, montaj şi verificări de produse, etc..  

   Pe piaţa internă sunt singurul furnizor de prim montaj pentru echipamente hidraulice de frânare iar în ceea ce priveşte piaţa externă concurenţa este constituită din firme multinaţionale la nivel de lideri mondiali cum, ar fi Bosch, Continental, TRW.                                                          

   AUTONOVA S.A. Satu Mare a participat în perioada 16-20 septembrie 2014 la târgul Automechanika Frankfurt, cel mai mare eveniment mondial dedicat companiilor care activează în producţia şi comerţul de componente auto, discuţiile purtate în cadrul întâlnirilor avute, constituind o bază de dezvoltare a unor parteneriate viitoare cu parteneri din mai multe ţări.        

   Pentru mai multe detalii accesaţi: www.autonova.ro 


Furnizori auto

Contact

* Nume
* Telefon
* E-mail
* Subiect
* Mesaj
* Codul Captcha
* Campuri obligatorii!