Blach Steel Profesional

    

    Firma Blach Steel Profesional S.R.L. are ca domeniu de activitate producerea de învelitori din oțel pentru acoperișuri, fațade și soluții de sistem pentru construcții industriale.

    Compania este, de asemenea, autorizată de I.G.S.U. în domeniul ignifugării materialelor  combustibile.                                                                                                                                   

    Standardele ridicate de producție și destinate deservirii clientului, însumate în politica societății comerciale, vor asigura drumul către asocierea acesteia cu noțiuni precum ,,calitate”, ,,profesionalism”, ,,viabilitate”. Cu o politică puternic orientată către clientelă, procesul de realizare a comenzilor denotă mult profesionalism și transparență. Aceste trăsături sunt, totodată, deținute și în cazul colaboratorilor. Astfel, între distribuitorii și firmele partenere a S.C.       Blach Steel Profesional S.R.L. se va derula un contact direct și stabil, fiind puse la dispoziție diferite materiale publicitare, dar și de expoziție.                                                                                                                              

    Blach Steel Profesional are un sistem funcțional de distribuție, acest lucru însemnând că produsele sunt rapid furnizate în orice loc de pe teritoriul României sau de peste hotare. Fiecare distribuitor se află în grija permanentă a reprezentanților comerciali din teritoriul aferent și al reprezentantului de vânzări al societății. Procesul de realizare a comenzilor este sistematizat cu un nivel ridicat de control în fiecare etapă a execuției. Produsele fabricate sunt  marcate, ambalate  profesional, depozitate și pregătite pentru transport.                                                          

    Profesionalismul Blach Steel Profesional este reprezentat de o deservire competentă și un standard înalt de acționare. Compania alege să se concentreze atât pe experiență, cât și pe observarea atentă a mediului de piață. Printre principiile de bază ale firmei, se numără asigurarea calității pentru clienții noștri, fapt ce duce la curajul de a oferi garanții de lungă durată.  Nu se teme de responsabilitatea, exprimată prin garanții oferite pentru mulți ani. Calitatea constituie o grijă permanentă, prin asigurarea celor mai înalți parametri în conformitate cu normele în vigoare.                                                                                                                                                  

    Optimizarea utilizării materialelor, datorată înaltei calități a proceselor de producție, determină minimalizarea deșeurilor, aducând beneficii mediului înconjurător.                                             

    Pe baza colaborării cu renumiți furnizori de materii prime-materiale, clienții vor avea garantate atât menținerea continuității realizării comenzilor,  cât și siguranța calității produsului obținut.

    Blach Steel Profesional deţine următoarele certificări:

 - SR EN ISO 9001:2008

 - SR EN ISO 14001:2005

 - SR OHSAS 180001:2008

 

    Pentru mai multe informații accesați: www.blachsteel.ro  


Producție

 

 

Contact Blach Steel Profesional

* Nume
* Telefon
* E-mail
* Subiect
* Mesaj
* Codul Captcha
* Campuri obligatorii!