Inedit

    Prezent pe piața românească din 1990, brand-ul INEDIT s-a dorit a fi încă de la început o soluție diferită și unică în peisajul confecțiilor din România. Cu un target de clientelă stabilit de la bun început ca fiind " Omul de afaceri ", mereu în căutare de noi soluții de imagine, deschis provocărilor de imagine, INEDIT a evoluat pe plan local și regional, devenind un punct de referință atât ca produse finite, prin colecțiile elaborate, cât și prin imaginea oferită ca partener de afaceri.

    Interesul primar al brand-ului a fost crearea de colecții care să diferențieze produsul finit prin ceva "inedit", indiferent dacă acest "ceva inedit" s-a localizat la nivelul croiului, al tesăturilor exclusiviste, al temei abordate sau al accesorizărilor novatoare. Astfel încât, respectând canonul "noblesse oblige", INEDIT a oferit colecții din ce în ce mai structurate, din ce în ce mai elaborate, fiind actualmente, printre puținele brand-uri naționale care lansează colecții în funcție de sezon, cu trei linii de stil: Office, Casual și Luxury, divizate în vestimentație feminină și masculină, cu câteva magazine proprii și o rețea de distribuitori naționali bine puși la punct.
    Dar brand-ul INEDIT nu reprezintă doar o firmă tânără, cu peste 70 de angajați, care oferă maximul de calitate unui client din ce in ce mai exigent. INEDIT reprezintă și implicarea în social și cultural prin proiecte în parteneriat cu instituții de educație și cultură, menite să demonstreze că un brand de modă poate comunica pertinent în societate.

Pentru mai multe informaţii accesaţi: ineditfashion.com

 

 


Textile

Contact

* Nume
* Telefon
* E-mail
* Subiect
* Mesaj
* Codul Captcha
* Campuri obligatorii!