MPL ENGINEERING

  "Ideile unice au nevoie de o asistenţă unică!"

     MPL Engineering este o întreprindere de inginerie, inovativă cu creştere pe baze sănătoase.

     Unei ideii despre produs şi unei viziunii despre devenirea lui, MPL Engineering le dă formă. Tehnologia lor de dezvoltare asistată de calculator, le asigură flexibilitatea necesară pentru a aborda cu precizie cele mai diverse cerinţe ale proiectelor partenerilor.

     Firma a fost înfiinţată în 2005 în Germania ca prestatoare centrală pentru tehnici CAE. Evoluţia societăţii a permis ca în 2006 să se deschidă filiala din Satu Mare, ca perspectivă pentru viitoarele comenzi de unde reiese compentenţă în cadrul multiplelor proiecte pentru diverse ramuri şi categorii de întreprinderi.

     Dintr-un prestator simplu s-au dezvoltat şi s-au transformat într-un partener al industriei constructoare de maşini. Oferă în prezent beneficiarilor asistenţă complexă fie în domenii obişnuite sau speciale, proiectare sau proiectare cu execuţie.

     Dispun de un număr de peste 30 de angajaţi - toţi calificaţi şi motivaţi. Personalul se intruieşte sistematic şi permanent cu cele mai noi cunoştiinţe.

     Calitate ridicată, timpi reduşi de reacţie, respectarea strictă a termenelor, prin munca eficientă şi prin conştientizarea costurilor au satisfăcut mereu beneficiarii asigurând succesul firmei.

     Se ocupă cu success de construcţii de maşini şi aparate, maşini de ambalat, automatizare, construcţii de maşini, simularea roboţiilor, dezvoltare de produse, standuri de probă şi montaj, construcţii metalice şi sudate.

     Pentru mai multe detalii accesaţi: www.mpl-engineering.com

 

 


Inginerie

Contact

* Nume
* Telefon
* E-mail
* Subiect
* Mesaj
* Codul Captcha
* Campuri obligatorii!