POLIPOL Mobila

    Firma SC POLIPOL MOBILA SRL a fost înființată în anul 2005, începând producția in orașul Carei într-o hală închiriată, cu un număr de 27 de angajați. Unitatea s-a specializat pe confecţionarea de garnituri complete de tapiţerie cu husa din stofă, pe baza performanţei inovative a societăţii-mamă, în colaborare cu departamentul de design din Germania. Realizăm sisteme de soluţii complexe, bazate pe dezvoltările tehnice cele mai moderne, cu scopul de a prezenta clienţilor cele mai bune produse privind inovaţia, confortul si durata de viață.Concomitent cu începerea producției a început şi construirea primei hale de producie în vecinătatea comunei Foieni, având o suprafață de 3600 mp.

    În anul 2006 s-a început construcția celei de-a doua hale de producție având o suprafață de 9200 mp. Finalizarea halei a avut loc în anul 2007 după care s-a continuat tehnologizarea şi introducerea noilor linii de producție respectiv continuarea angajării si școlarizării de personal.
Deși pentru mulți așa zisa „criză economică” din anul 2008 a însemnat schimbări şi reduceri însemnate de personal, pentru noi acest an a fost unul bun reușind să menținem locurile de muncă şi să creștem la un număr total de 475 de angajați, menținându-ne astfel cu succes pe piața mobilei tapițate din Europa.

    În istoria firmei anul 2009 a adus noi schimbări s-au introdus sistemele de management al calității ISO 9001 şi management de mediu ISO 14001, cu scopul îmbunătățirii continue a activității şi produselor, astfel POLIPOL MOBILA S.R.L., se consimte ca o întreprindere producătoare, integrată complet în comunitatea unei societăţi moderne, independente şi conducătoare pe piaţa de mobilă tapiţată, inovativă şi de calitate superioară.
S-a continuat extinderea unității în anul 2012 prin construirea halei trei de producție cu o suprafață de 8700 mp, concomitent cu implementarea unui proiect finanțat de Uniunea Europeană, care a avut ca scop achiziționarea de utilaje noi şi performante reușind astfel să le modernizăm si să le extindem pe cele existente, cea mai importantă fiind linia de prelucrare a cherestelei şi extinderea linie de prelucrare PAL.

   Pe lângă proiectele de dezvoltare continuă s-a pus accent pe proiectele de responsabilitate socială, dintre care amintim:
- Contruirea şi dotarea Căminului de Bătrâni Foieni
- Sprijinirea Grădiniței și a Școli Generale Foieni
- Inființarea a 2 case de copii în Satu Mare si o tabăraînBaba Novac
- Susținerea grupei Foieni a clubului de KARATE ZANSHIN 
- Sprijinirea clubului de fotbal FC KINDER Carei – Cupa Polipol
- Participarea în mai mulți ani la proiectul „Let’s do it Romania”
- „Polipol Fitt Day”
- Organizarea Zilei Copilului în Carei
- Concurs de pescuit sportiv „Polipol”

    Începând cu anul 2012 firma SC POLIPOL MOBILA SRL în colaborare cu Liceul Simion Bărnuțiu au pus bazele sistemului dual de învățământ prin pornirea primei clase de tapițeri, oferind șansa tinerilor pentru a învață o meserie şi pentru a le asigura un loc de muncă pe viitor.
Tendința de dezvoltare continuă şi îmbunătățire s-a continuat şi în anul 2014 reușindu-se înființarea unei noi secții de producție, prelucrarea buretelui, realizându-se școlarizările specifice simultan cu achiziționarea utilajelor noi şi performante.

Pentru mai multe informaţii accesaţi: www.polipolromania.ro

 

 


Producție

 

 

Contact

* Nume
* Telefon
* E-mail
* Subiect
* Mesaj
* Codul Captcha
* Campuri obligatorii!