POLIPOL – “Menschen und Möbel” – “Oameni şi mobilă”

Firma SC POLIPOL MOBILA SRL din Foieni a fost înființată în anul 2005, an in care a demarat si constructia primei hale de productie. Compania noastră, membră a Grupului german POLIPOL produce garnituri personalizate de mobila tapitata cu huse din stofa.

În anul 2006 s-a început construcția celei de-a doua hale de producție având o suprafață de 9200 mp. Finalizarea halei a avut loc în anul 2007 după care s-a continuat tehnologizarea şi introducerea noilor linii de producție respectiv continuarea angajării si școlarizării de personal.

Deși pentru mulți așa zisa „criză economică” din anul 2008 a însemnat o serie de schimbări şi reduceri însemnate de personal, pentru noi acest an a fost unul bun reușind să menținem locurile de muncă şi să creștem la un număr total de 475 de angajați, menținându-ne astfel cu succes pe piața mobilei tapițate din Europa.

În istoria firmei anul 2009 a adus noi schimbări s-a obtinut certificarea pentru sistemele de management al calității ISO 9001 şi management de mediu ISO 14001.

S-a continuat extinderea firmei în anul 2012 prin construirea halei trei de producție cu o suprafață de 8700 mp, concomitent cu implementarea unui proiect finanțat de Uniunea Europeană, care a avut ca scop achiziționarea de utilaje noi şi performante pentru prelucrarea scandurii si a placilor de PAL.

Pe lângă proiectele de dezvoltare continuă s-a pus accent pe proiectele de responsabilitate socială, dintre care cel mai important este realizarea si dezvoltarea “Caminului de batrani St Jude Taddeus” din Foieni.

Începând cu anul 2012 firma SC POLIPOL MOBILA SRL în colaborare cu Liceul Simion Bărnuțiu s-au pus bazele sistemului dual de învățământ dupa model german prin infiintarea primei clase profesionale de tapițeri, oferind astfel șansa tinerilor de a învață o meserie şi de a le asigura un loc de muncă la un nivel european.

Dezvoltarea firmei a continuat prin infiintarea sectiei de prelucrare a blocurilor de burete ceea ce aduce o mai mare plus-valoare produselor realizate.In anul 2016 s-a inceput extinderea fabricii prin construirea halei patru in suprafata totala de 14.000mp.

Rezultatele pe care compania Polipol Mobila le are in Romania se datoreaza atat know-how-ului Grupului Polipol dar si extraordinarei echipe de oameni harnici, seriosi si profesionisti in ceea ce fac.

 Mai multe informatii despre Polipol găsiţi pe: www.polipol.de

 


Producție

 

 

Contact

* Nume
* Telefon
* E-mail
* Subiect
* Mesaj
* Codul Captcha
* Campuri obligatorii!