Privat Silviu Zetea

    Undeva în Europa este România.
    Undeva în România este Transilvania.
    Aici se produce faimoasa băutură alcoolică numită Zetea de Transilvania.
    De-a lungul mai multor generații familia Zetea produce băuturi naturale distilate din fructe la cazane tradiționale cu foc direct, îmbunătățind continu procedeul după metoda ZETEA, dar păstrând caracterul tradițional al acestuia.
    După revoluția din 1989, Silviu Zetea reorganizează această activitate în cadrul firmei S.C. Privat Silviu Zetea SRL, cu dorința de a transmite generațiilor viitoare secretul metodei „Zetea“ pe varianta din tată în fiu.

    Pentru prima dată, pentru produsele de acest gen, țuica „Zetea de Transilvania“  are parte de un mare succes, obținând numeroase distincții, una dintre ele fiind Medalia de Argint de la Concursul Mondial Bruxelles 2001.

    Acest produs este folosit în România în relațiile de protocol și la nivel diplomatic, fiind un produs de lux mai exclusivist, apreciat în diferitele colțuri ale lumii.
    Caracterul manual (manufacturier) al producției, ținând cont și de aspectul sezonier și de metoda de obținere, conferă produselor „Zetea“ o calitate deosebită, care este redată și în impresiile scrise în cartea de onoare de către cei care i-au vizitat.
    Întrucât logoul lor este: „Zetea – o poveste care nu poate fi spusă în câteva cuvinte“, așteptă să fie descoperiți. 

 

    Mai multe informații puteți citi accesând: www.zetea.ro


Producție