Rosendahl Industrial Services SRL

     Rosendahl Industrial Services este o companie specializată pe execuția de piese și categorii de produse în domeniul construcțiilor metalice precum și mașini complete, cablarea dulapurilor de comandă, construcții sudate speciale cu prelucrare mecanică și tratamentul suprafețelor. Totul cu o precizie maximală, potrivit modelelor sau desenelor tehnice.

    Se adaptează cu ușurință cerințelor clienților lor, astfel execută, la cerere, o gamă diversificată de construcții metalice, în regim unicat. Portofoliul lor de clienți este format din companii de prestigiu din Austria și Germania. Rosendahl Industrial Services, aparține de Rosendahl Nextrom GmbH (lider mondial în linii de producție pentru producătorii de baterii auto, cabluri și fibră optică) și este membră a Knill Gruppe (o afacere de familie de 300 de ani, prezentă în 16 țări, cu 31 de companii în întreaga lume și cu un număr de aproximativ 1.800 de angajați).

    În momentul de față sunt o echipă de peste 100 de persoane, iar datorită proiectelor ambițioase pe care le au în viitor, căută colegi noi în producție. În paralel au în derulare și un program intern de formare profesională, unde așteptă tinerii doritori să învețe o meserie de la adevărați profesioniști, oferindu-le în același timp și oportunitatea dezvoltării unei cariere pe termen lung într-un domeniu aflat în plină expansiune.

    Au o colaborare cu școlile profesionale, în vederea derulării stagiului de practică, ca parte a programului de pregătire profesională prin învățământ profesional și tehnic.

    Pentru că se mândresc cu ceea ce fac, datorită complexității produselor pe care le execută și a profesioniștilor cu care lucrează, în cursul acestui an doresc să organizeze și ziua porților deschise, prin care vor arăta tuturor persoanelor interesate cu ce se ocupă.

    Mai multe informații despre ei puteți găsi pe site-ul lor:  www.rosendahlindustrial.com.

 


Prelucrarea metalelor

Contact

* Nume
* Telefon
* E-mail
* Subiect
* Mesaj
* Codul Captcha
* Campuri obligatorii!