Stahlbau Hermann

    Societatea STAHLBAU HERMANN a fost înfiinţată în anul 1997, ca societate cu capital integral german.

   Obiectul de activitate a societăţii este execuţia şi montajul structurii metalice în construcţiile civile şi industriale, precum şi confecţionarea diferitelor subansamble mecanice.

   Activitatea firmei a avut o creştere permanentă. Principala producţie a fost axată pe piaţa externă (Germania), dar începând din anul 2003 s-a dezvoltat semnificativ şi producţia destinată pieţei interne. Producţia societăţii este destinată atât pentru piaţa internă cât şi pentru piaţa externă. Principalele ţări de destinaţie a exportului sunt: Germania, Franţa, Austria, Elveţia. 

   Dotarea tehnică actuală, modernizarea parcului de utilaje, dezvoltarea continuă a tehnologiei de fabricare crează posibilitatea creşterii volumului de activitate şi în anii următori.

   Principalele obiective a managementului societăţii sunt: calitate, preţ şi termen de livrare Conducerea, personalul tehnic şi de execuţie cu o bogată experienţă sunt factorii principali pentru atingerea acestori obiective.

   Activitatea de producţie se desfăşoară pe o suprafaţă de 3000mp unde realizează scări şi balustrade, diferite confecţii metalice, hale industriale, magazine, săli de sport.

   Societatea este autorizată conform DIN EN 1090-2, EXC 3. Sudorii sunt autorizaţi TÜV conform EN 287-1.

 

   Pentru mai multe detalii accesaţi: www.stahlbau.ro

   

 


Producție

 

Contact

* Nume
* Telefon
* E-mail
* Subiect
* Mesaj
* Codul Captcha
* Campuri obligatorii!