TIE Services International SRL


    S.C. TIE SERVICES INTERNATIONAL SRL Satu Mare este o firmă cu tradiție de 9 ani în domeniul construcțiilor de mașini, respectiv de proiectarea şi realizarea de construcţii sudate şi prelucrate mecanic, instalaţii electrice și hidraulice pentru maşini de ridicat, incluzând trolii, macarale şi sisteme de manipulare, dar și de utilaje pentru producerea ”energiei verzi”, respectiv a statoarelor de turbine pentru microhidrocentrale, a diverselor forme de acționări de forță hidraulice și electrice. 

    Calitatea și fiabilitatea produselor fabricate sunt asigurate de un personal cu înaltă calificare profesională, de un Sistem de Management al Calității ISO 9001, aplicat în cele mai detaliate aspecte, dar și o grijă deosebită față de mediu înconjurător, garantată de implementarea în cursul anului 2011 a Sistemului de Management al Mediului conform ISO 14001-2009 și al calității conform ISO 9001-2008. 

    Tot în domeniul calității, S.C. TIE SERVICES INTERNATIONAL SRL a fost și este preocupată de nivelul de pregătire profesională a tuturor sudorilor, aceștia fiind certificați și anul acesta recertificați TUV, conform ISO 3834-2.

    Toate sudurile sunt verificate în conformitate cu prevederile standardului, iar la cerințe speciale ale clienților se asigură verificarea cu lichide penetrante, dar și US în proporție de 100 %. 

    Efectuăm execuție de trolii, aparate de ridicat, echipamente energetice, linii de asamblare și montaj, sisteme electrohidraulice. Fabricare și prelucrare completă, inclusiv debitarea tablelor și profilelor utilizând metodele de tăiere oxigaz și plasmă, asamblare, sudare, prelucrări mecanice utilizând mașini CNC de ultimă generație de capacitate mare, șablare și vopsire.

     Pentru mai multe informații accesați: www.tiesi.ro

 


Producție

Contact

* Nume
* Telefon
* E-mail
* Subiect
* Mesaj
* Codul Captcha
* Campuri obligatorii!