Technosam

    Technosam SRL se ocupă cu producția și livrarea la cheie a proiectelor aferente sistemelor şi instalaţiilor electrice, pneumatice şi hidraulice.
    Mai fac inginerie și proiectare a sistemelor de acţionare şi automatizare electrice, pneumatice, hidraulice industriale (auto, alimentară, textile, lemn, cauciuc), proiectare a sistemelor de automatizare și SCADA pentru sisteme de alimentare cu apă potabilă si apa uzată(captări de apă, tratare apă brută, stații de repompare apa uzată, stații de epurare), dezvoltare de software pentru PLC-uri şi sisteme SCADA, proiectare a instalaţiilor electrice (de alimentare, distribuţie, iluminat), proiectare asistată de calculator (Eplane, Autocad, ș.a).
    Au proiecte în curs de finalizare și în desfășurare în parteneriat cu compania PERA din Anglia și cu Universitatea John Moores, din Liverpool, finanțate de UE: REDUXDO, START, SMARTCATH, MICROGRASS, HEISTT și ECO-QUENCH. De asemenea, au proiecte în curs de atribuire, realizate împreună Universitatea Tehnică Cluj, Catedra de Automatizări pentru programe pentru transfer tehnologic.
    Technosam execută tablouri și instalații electrice (de forţă şi de curenţi slabi) pentru hale industriale, de aer comprimat, tablouri electrice şi pneumatice de automatizare şi de distribuţie, 
sisteme de automatizare pentru staţii de epurare şi sisteme de alimentare cu apă potabilă, montare echipamente şi elemente de camp pentru sisteme de automatizare. 
    După proiectare și execuție urmează punerea în funcțiune unde Technosam face sistemele de automatizări (reglaje, probe funcţionale, instruire personal de exploatare), linii tehnologice (reglaje, setări parametrii de funcţionare, ...), sisteme de automatizări pentru staţii de epurare şi sisteme de alimentare cu apă potabilă, instalaţii electrice (reglaje, probe, măsurători), instalaţii de aer comprimat (reglaje, probe, verificări).
    Lucrărilor li se asigură service-ul și expertizele tehnice punând la dispoziția clienților service în garanţie şi post garanţie, expertize tehnice utilaje şi linii tehnologice, expertize tehnice și modernizari 
mașini de extracție, soluţii pentru reducerea consumurilor energetice şi creşterea eficienţei energetice, tehnică de măsurare (audituri energetice, măsurare prize de pământare, măsurare instalaţii de paratrăsnet, consultanţă tehnică în domeniul acţionărilor şi automatizărilor industriale). 
    Technosam pune la dispoziția clienților piese electrice, pneumatice și hidraulice în Show Room, Magazin, Depozit cu livrare de piese conform comenzii beneficiarului, consultanţă pentru identificare, 
echivalare piese şi componente critice în termene de livrare optime. 
    Technosam este distribuitor oficial pentru firmele: SIEMENS, SCHNEIDER ELECTRIC, EATON, SCHRACK,OMRON, SMC, ATLAS COPCO. 
    Au atestate și certificări: Atestat “IS”: SIEMENS, EATON(MOELLER), Atestat “IS” : SCHNEIDER ELECTRIC, SMC, Atestat “IS”: RITTAL, SICK, SCHRACK, OMRON, Atestat “IS”: ATLAS COPCO, GRUNDFOSS, Atestat ANRE pentru efectuarea lucrărilor la instalaţii electrice, Atestat ANRE pentru audituri energetice complexe, Atestat INSEMEX și Certificat ISO 9001, ISO14001, OHSAS18001. 
     Dintre proiectele de succes se pot aminti: Automatizarea liniei tehnologice pentru staţia de epurare ape uzate din localitatea BRAD, jud. HD, Modernizarea acționării MK 5x2 Schip Nou, EM Lonea, prin convertizor static tip CMPTR, Cca. 200 de expertize tehnice pentru mașinile de extracție din cadul CNH Petroșani, Automatizarea liniei tehnologice pentru reutilizarea rebuturilor de gresie şi faianţă la firma SANEX Cluj, Automatizarea liniei tehnologice pentru linia de transport cereale la rezerva de stat din localitatea Podoleni, jud. Neamţ, Modernizarea instalaţiei electrice de alimentare şi a liniei tehnologice pentru abatorul de păsări din Sfântu Gheorghe, Sistem de acționare, automatizare, comunicație și Scada pentru monitorizare puturi de captare apa brută Satu Mare, Modernizarea sistemului logistic de transport cereale, Insula Mare a Brăilei, Sistem Scada de monitorizare a instalatiei de producere a aerului comprimat Ford Craiova, Sistem Scada de monitorizare a instalației de producere a aerului comprimat Uzina de Apa Grea Halanga, Sistem Scada de monitorizare a instalației de producere a aerului comprimat Daewoo Mangalia, Sistem de acționare, automatizare si comunicatie si Scada pentru monitorizare, Statii de repompare apa uzata Simleu – Huedin, Sistem de acționare, automatizare, comunicație si SCADA pentru monitorizare instalație de alimentare cu apa potabila DEJ, Modernizare sistem de franare si control viteza pentru ME Salina Praid.

    Pentru mai multe detalii accesați: www.technosam.ro

 


Inginerie