Zes Zollner Electronic

   În calitate de partener al firmelor de top care acționează global în industria de electrică, electronică, Grupul de Întreprinderi Zollner convinge cu performața serviciilor în dezvoltarea și fabricarea produselor de o complexitate înaltă. Compania a fost fondată în Zandt, Bavaria, în 1965, când Manfred Zollner deschide un magazin de articole electrice care oferă și servicii de instalații. Originar din Zandt și devotat acestei regiuni, fondatorul firmei ia decizia de a-și lansa afacerea în comuna în care s-a născut. În această perioadă nu există activități industriale remarcabile în regiune. 

   Zollner Elektonik AG, este furnizor de „Servicii Mecatronice” fără produse proprii. Cu un know-how vast în tehnologie, ca întreprindere inovativă împreună cu cei peste 9000 de angajați, oferă firmelor multinaționale soluții de sisteme individuale. Paleta de produse cuprinde de la cele mai simple până la cele mai complexe plăci electronice pentru diferite domenii. Pe lângă acestea Zollner oferă clienților servicii de la montarea sistemelor, grupelor și subansamblelor electronice, până la livrarea în ambalaj specific clientului. Componente electronice, module sau aparate și sisteme? Serii mici cu o varietate mare sau serii mari cu o varietate mică? Pentru toate acestea Zollner este partenerul competent și de încredere.

   Zollner Elektronik AG este o întreprindere familială flexibilă, care pune accentul pe tehnologii inovative, pe parteneriate de lungă durată cu clienții și furnizorii, pe calitatea mereu superioară și pe raportul optim calitate – preț. Prin creștere organică continuă, Grupul de Întreprinderi Zollner s-a impus la nivel mondial ca unul dintre primii 15 furnizori de servicii EMS în domeniul serviciilor mecatronice, având un trecut plin de succese de peste cinci decenii.

   Firma ZES Zollner Electronic S.R.L. din Satu Mare a fost înființată în anul 2000 cu sediul în Păulești, producția pornind pe 6 iulie 2001 cu 20 de angajați, producând mai ales componente inductive în marea majoritate executate manual. Ajungând ca în 2016 să dispună de cinci hale de producție cu un număr de 1550 de angajați și cu producția de componente și subansamble electronice, atât pentru industria electronică cât și pentru automotiv. Pe patru continente, în cele 18 locații din Germania, Ungaria, România, China, Tunisia, SUA, Elveția și Costa Rica, Grupul de Înreprinderi Zollner pune pe primul loc calitatea și superioritatea tehnologică.  De peste cinci decenii, Zollner oferă: competență, rapiditate, proeminență tehnică, înaltă flexibilitate, siguranță absolută, soluții inovative.

 

Convingerea noastră a fost întotdeauna și este și în prezent: angajații sunt capitalul nostru cel mai valoros.

INVESTIM ÎN ANGAJAȚI, INVESTIM ÎN VIITOR!

Pentru mai multe informații vizitați siteul: www.zollner.de 

 


Electric